Reisverslag 2010 – Dag 9

Het afhalen van de 2 dokters verliep iets anders dan gedacht. Op de weg erheen reden we ons vast in een file i.v.m. een Hindoe bruiloft, dus we waren aan de late kant. We hadden het vliegtuig al zien landen.

Maar bij de terminal voor binnenlandse vluchten waren geen passagiers te zien, na wat wachten vraagt iemand waar we op wachten. De vlucht was verplaatst naar de andere terminal. Wij snel daar naartoe, maar geen Herm en Celine te zien. Nadat iedereen weg was toch maar Abdul gebeld.

Hij had Celine net aan de telefoon en het bleek dat ze de aansluiting in Jakarta gemist hadden. Nu zouden ze 20:30 uur aankomen. Wij terug naar het hotel en vervoer geregeld. Maar om 20:00 uur werden wij gebeld dat het 23:00 uur werd en even later was het al 00:45 uur. Telkens ander vervoer geregeld en weer afgebeld.

Om 21:00 uur bericht vlucht gaat niet door.

Volgende ochtend 8:30 uur, gelukkig daar waren ze dan eindelijk. In het hotel terug krijgen ze even de tijd om zich op te knappen en dan aan het werk, want de patiënten stonden al te wachten.

Ook wij weer aan het werk met patiënten. ’s Middags gaan we een rondje langs de apotheken voor de nodige medicijnen. Aan het eind van de middag 2 bureau’s gevonden voor in de praktijk.

 

Share :Facebooktwitterlinkedinmail
Follow :Facebook