Reisverslag 2010 – De vlucht

Onze reis begon om kwart voor 6 op station Eindhoven. We gingen van daaruit naar Schiphol. Op Schiphol moesten we wachten op MJ en Roland. Kwart voor 9 kwamen ze eindelijk en konden we inchecken.

Ondanks de toegestaande verhoging van ons gewicht voor de koffers hadden we toch nog 6 kilo overgewicht, maar dit werd toch toegestaan. Vervolgens een ontbijtje bij McDonalds.

Boarden verliep zonder problemen en om 11 uur vertrokken we naar onze eerste stop: Dubai. Een schitterend groot en mooi vliegveld met een tax-free shopping centre waar alles wat duur is te koop is tot Maibach’s en Jaguar’s aan toe.
Na een half uurtje shoppen gingen we door naar Jakarta. Een iets kleiner maar nog steeds groot […]. Klaar voor de laatste fase, de vlucht naar Mataram.

Vlak voor de geplande landing zien we de Gili-Islands liggen. Hier werd de bewolking steeds dichter. Na 2 pogingen te landen werd er omgeroepen dat we naar Bali gingen om te landen i.v.m. een kleine wolkbreuk. Na een uur op Bali rondgelopen te hebben gingen we alsnog naar onze eindbestemming Mataram.

Om half 6 landen we in Mataram, waar de chauffeur van het hotel al vanaf 1 uur stond te wachten. De landingsbaan van het vliegveld leek wel een meer. Na ondanks alles hadden we een goede vlucht en landing. De rit naar het hotel was wel apart, want ze rijden hier aan de andere kant en heel chaotisch.

In het hotel werden we ontvangen door Abduhl, onze contactpersoon. Afgesproken word er dat we ons gingen opfrissen en daarna gingen eten, waarbij we met Abduhl de eerste zaken hebben doorgesproken. Na het eten gingen we bijtijds naar bed.

Share :Facebooktwitterlinkedinmail
Follow :Facebook