Website voor Jantine Buijs + Benefietconcert 31 mei Uden

Jantine Buijs is sociaal werkster op Lombok. Om haar fantastische werk te steunen hebben Ron Linders en zijn vrouw Ike van der Goot een website opgezet. Stichting MOL wil dit initiatief dan ook graag met u delen !

Bezoek de website Steun voor Lombok en help Ron en Ike met hun ondersteuning. Net zoals Stichting Mol worden kleding en brillen ingezameld en zijn donaties of sponsoring meer dan welkom. Mag Jantine ook op uw steun rekenen ?

Op 31 mei 2015 organiseren Amara Foundation (Kenia), Steun voor Lombok  (Indonesië) en Stichting Thamsanqa.nl (Zuid-Afrika) met medewerking van Uden WereldWijd, wederom een benefietconcert. In november 2013 organiseerde Stichting Thamsanqa.nl in De Pul in Uden dit voor de eerste keer. En niet zonder succes. Ruim 300 bezoekers genoten van optredens van Udense en regionale artiesten. Het is mooi om hier een traditie van te maken. Maar wel net een tikkeltje anders. Bezoek voor meer informatie de website www.benefietconcert-uden.nl

Share :Facebooktwitterlinkedinmail
Follow :Facebook